torsdag 21. januar 2010

NM-gli!!

I dag har tusenvis av skoleelever og andre fra Stokke og resten av Vestfold vært med og feiret NM på ski 2010! Det ble en kjølig, men flott dag med mange blide elever og stor stemning. Hyggelig også at flere av løperne skrøt veldig av stemninga i løypene og sa at dette var bedre enn på mange verdenscup-løp. Vi lærerne hadde det også flott, utstyrt med startlister, grillpølser og varm drikke. Selv om sleipingen Northug vant igjen, satte det ikke noe veldig demper på en flott dag.

Mange har jo også trodd at det var over og ut for den gode, gamle norske dugnadsånden. Dette arrangementet viser noe annet. 600 frivillige har meldt seg til tjeneste og det er faktisk lang kø på flere frivillige som gjerne vil gjøre en innsats hvis de trengs. Hyggelig at været har spilt på lag med arrangøren og at alt har vært så vellykket så langt.

Alle ungdomskoleelevene i Stokke framførte en dans til NM-sangen under åpningsseremonien i dag. Flott syn for alle som kom for å se, også det, som du kan se på bildet over. Mange av elevene hadde også funnet fram gamle strikkagensere og antikke anorakker for anledningen. Og som du ser på bildet, noen hadde tatt vare på antrekket fa OL i 1952....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar