fredag 1. januar 2010

Tjue ti

Jepp, da har vi altså fått et helt nytt år igjen. Og selv om NRK-folk ikke får lov å si tjue ti, kan jeg gjøre det. Tenkte jeg skulle bruke denne første dagen til å skrive opp noen av mine planer for det nye året. Så får vi se når året er omme, om planene er realisert, om året blir bedre eller verre enn det jeg trodde. Noe kan jo planlegges, men ikke alt.

I februar planlegger jeg en uke til Egypt. Det er så deilig å bryte av den kalde, norske vinteren med en uke sol og sommer. Gleder meg. For første gang på 20 år, planlegger jeg også å delta i Holmøyskarrennet på Palmesøndag. I løpet av våren håper jeg også å ha solgt leligheten min til en pris jeg er mer enn fornløyd med. Så håper jeg at jeg får til å legge alt til rette for å begynne å bygge på eiendommen hjemme på Maurset i løpet av sommeren og høsten. Dette er det som allerede er på plakaten.

Så er det noe ting jeg håper på skal skje. For eksempel at jeg skal kunne si at jeg er helt frisk igjen ved årets utgang. At jeg skal gå ned de ønskede kiloene uten å gå opp igjen med en gang. Og ikke minst: At jeg skal klare å skaffe meg en kjæreste, ha ha, det blir vel kanskje det mest utfordrende. Forslag til strategier mottas med takk ;) Hun bør se ut omtrent som på bildet over, he he. Og kanskje blir jeg onkel en gang til i løpet av året....Og så håper jeg selvsagt på helse, framgang og godt humør.

Dette ble vel mest selvsentrerte greier. Skal skrive mer om samfunnet i morgen. Må høre Jens' tale i kveld først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar