fredag 20. august 2010

Gode fotballnyheter

Fotballspilleren Jon Anders Bjørkøy gikk i fjor fra Lillestrøm til Odd Grenland og fulgte i fotsporene til sin tidligere lagkamerat Simen Brenne. Ønsket var nok å oppleve det samme som Brenne, at karrieren skulle skyte ny fart ved å dra til Skien. Bjørkøy rakk knapt nok å debutere for sin nye klubb for det ulykksalige skjedde. I en kamp mot Fredrikstad ble han taklet kraftig (bildet) og måtte forlate banen. Spilleren var groggy og svimmel og det ble meldt om hjernerystelse.

Hjernerystelser går som regel over etter en stund. Men Bjørkøys problemer fortsatte. Han ble ikke kvitt hodepinen og svimmelheten, og han fungerte ikke i hverdagen. Tanken på å spille fotball var langt borte. Etter flere måneder kom det nye meldinger fra Skien. Bjørkøy slet fortsatt med kvalme, hodepine og synsforstyrrelser. Han kunne ikke trene eller se på TV. Da jeg hørte det, kjente jeg meg veldig igjen. Og jeg kan tenke meg hvilke tanker han fikk i hodet sitt. Blir jeg aldri bra igjen? Skal jeg alltid slite med dette? Hvorfor blir jeg ikke bra? Kanskje jeg aldri kan spille fotball igjen?

Denne uka  kom det gode nyheter fra Skien. Bjørkøy var tilbake på trening! Tydelig lettet og glad over at han nå kunne  begynne å legge den vonde tiden bak seg. Og glad for at de vonde anelsene ikke ble bekreftet. Jeg kjente jeg også ble glad da jeg så det.

1 kommentar:

  1. jada det var jeg som la inn en "fjernt" på fotballinnlegget ditt.. hehe. fotball føles generelt veldig fjernt ut for meg.. :-) God helg!

    SvarSlett