torsdag 12. august 2010

Håp for oss alle?

Som en singel mann i 30-åra begynner man jo gjerne å holde utkikk etter en mulighet til å spleise seg med noen. I vår teknologiske tidsalder finner mange "lykken" på diverse sjekkesider på nettet. Det har selvsagt jeg også prøvd en god stund nå. Men det har vel gått omtrent som man fryktet: det finnes ulike ligaer og divisjoner.

Når man finner en pen og hyggelig jente man har lyst til å bli bedre kjent med, sender man et brev og håper og venter på et svar. Som aldri kommer. På samme måte får man av og til brev fra noen som venter og håper på et svar. Som heller aldri kommer fra meg. Akkurat som de jentene som JEG liker, er i en høyere divisjon enn meg og derfor ikke gidder å svare, tenker jeg at jeg er i en høyere liga enn dem som skriver til meg, og derfor gidder ikke jeg svare. Blir ikke mye spleising av slikt. Kresen og kynisk? Vel, jeg er redd for at det er litt slik det er.

Men innimellom finnes det noen eksempler på noen som sprenger ligasystemet fullstendig. Se på dette bildet. Den supersexy toppmodellen Triana Iglesias sammen med kjæresten jeg selvsagt aldri kommer til å huske navnet på. Hun er superkjent, superpen med en perfekt (om enn noe kunstig) kropp. Han er vel i divisjonen under "Average Joe" spør du meg. Likevel falt hun altså for ham. Hvorfor? Er ikke sikker på om jeg vil vite det, men fatter nytt håp når jeg ser på bildet ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar