lørdag 13. august 2011

Anfi del Mar

Egentlig har jeg vært litt i mot å reise til Syden på sommeren. Man bør jo nyte det lille vi har av sommer her. Men nå er det utrolig mange år siden vi hadde en hel sommeruke uten regn her, så i år dro jeg. Sammen med familien, og fikk en mulighet til å ha en uke på et litt mer eksklusivt sted på Gran Canaria. Anfi del Mar er et timeshare-sted med en høyere standard enn du vanligvis finner på vanlige syden-hoteller.

Strand, sol, bading og gode bøker blir sjelden feil. Når alt du trenger av strand, restauranter, basseng og butikker er i en radius av 300 meter, trenger man ikke bevege seg så mye. Stedet er spesialtilpasset med norske tv-kanaler og norske varer i butikken. Med andre ord en regelrett turist-maskin. Hver kveld var det  store eller små aktiviteter på en provisoriske scene ved stranden. En av kveldene ble niesen min Miriam, tatt opp på scenen for være med på litt limbo-dans som dere kan se på videoen.

Selv om man hadde alt man trengte og vel så det på Anfi del Mar, kan jeg vel ikke si at stedet var spesielt sjarmerende. Lokal kultur og natur, sjarmerende bakgater og bygninger var fraværende. Men kanskje det er det norske turister vil ha: At alt er som hjemme, utenom været...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar