torsdag 12. april 2012

Ti tusen

Teljeverket på bloggen min har no altså passert ti tusen treff. Over ti tusen gonga har altså nokon vore inne for å sjå på denne sida. Ein god del av treffa er sjølvsagt mine eigne, ved at eg har lagt inn nye innlegg eller ved at eg har vore inne for å sjå om nokon har kommentert det eg har skrive. Av og til har det kome kommentarar, men ikkje så ofte. No har jo også blogspot blitt utsyrt med ei statistikkside, som viser kor mange som har vore innom og kor desse kjem frå. Der kan eg jo registrere at folk frå Ukraina, USA og Estland har vore innom. Utan at eg trur at dei fleste lesarane mine kjem derifrå.

Det eg kunne tenke meg å vite, er kven du som les er. Kvifor les du denne bloggen? Kva likar du best å lese om her? Har nokre innlegg gjort meir inntrykk på deg enn andre? Og er det noko spesielt du gjerne vil at eg skal skrive om. Stå fram ;)

2 kommentarer:

  1. Woho, 10000, gratulerer! Jeg får vel være den første som står frem som bloggleser... synes det er interessant å følge litt med hva som skjer nå som du har flytta så langt unna!
    Det er nok de mer personlige innleggene som gjør mest inntrykk,jeg syns du er flink til å skrive..!
    Håper alt står bra til :-)

    SvarSlett
  2. Kjekt at du følger med, Morgan! Her står det ganske bra til!

    SvarSlett